En ny og mere brugervenlig hjemmeside er under konstruktion – støttet af Veluxfonden – det trækker desværre ud med den nye side, men….vi opgiver ikke

 

I arkivet kan du finde mange spændende informationer. Vi har en omfattende samling af original-arkivalier, fotografier, film, kort, kirkebøger, foreningsprotokoller/blade, lokalhistoriske bøger m.v. mm., som belyser egnes historie og udvikling.

Her kan man bl.a. finde informationer om områdets huse, gårde og slægter, fiskeri, strandinger, egnens erhvervliv, kunst og meget mere. Interesserer du dig for slægtsforskning, lokalhistorie, erhvervshistorie eller en helt fjerde ting, så besøg arkivet.

Vi hjælper dig med at finde de informationer, som du søger. Arkivets dækningsområder er Rubjerg-Mårup-Skallerup-Vennebjerg sogne (Lønstrup, Vester Vidstrup, Ulstrup, Sønderlev, Nørlev, Nørre Harritslev)   i Hjørring Kommune.

Du kan også søge i alle billeder og registeringer, som vi har vi indtil nu har nået at lægge ind i ARKIBAS 5, ved at klikke på dette link Søgning i arkivet

Vi indsamler desuden genstande, der relaterer til fiskeri og redningsvæsen, da vi er medejer af Lønstrup gamle Redningsstation.

 

 

 

 

 

BLIV MEDLEM